Trondheim - Oslo

 2009

 

 

 

 

12.04.2009 Fellestrening

 

Søndag 19 April

Mesta Mandal

Klokka: 09.00

- Sone 1 Opp Marnardalen til Sveindal og over til Audnadalen,

 Øke noe på intensiteten fra Krysset inn i Audnadalen og ned til Vigeland rolig fra Vigeland og bort til mesta.

 

 

11.04.2009 RUNE's Sykkelreiser

 

15 stk dro sammen til Danmark. Rune Myrmell var initativtaker til turen, Rune Myrmell stod for påmelding, bestilling og veiguide(siste pkt sammen med Inger). ALLE ønsker å utrykke stor takk til Rune for at det ble tur, og vi håper at det var starten på en ny tradisjon, for Mandal CK.

 

430 Km ble tilbakelagt på sykkelen, kjempe mengdetrening. Felles middag på kvelden(enkelte synes 750g spareribbs pluss tilbehør var i minste laget...).

 

På enkelte strekk så begynner rulla å gå jevnt, èn gang satt vi fart i rulla og da blir det tydelig at vi har behov for den samkjøringen som vi kan få til.

 

 

 

 

26.03.2009

- Da var de to første felles treningene gjennomført, i typisk mars-vær. Lørdag i fantastisk temperatur og mye sol da vi tråkket opp Marnardalen:

 

 

 

Søndag var det tur i drittvær fra Lyngdal, til Sigersvoll, Lista fyr

 

Og så via ei "varmestue" i Farsund før vi var samlet i Lyngdal igjen.

 

Laget's SKAPS-SYKLIST er avslørt:

 

 

Odd Ivar kommer på trening i dongeri, sykkelen skjult bak  i bilen samt store mørke solbriller. Det er ingen som skal ta han på fersken i å drive med sykkelsport.... :-)

 

09.03.2009

Lørdag var det åpnet for å lufte sykkelen. Vi hadde satt opp ute/inne trening. I mitt stille sinn tenkte JEG: ved sol og tørr asfalt blir det ute-trening.

 

- Men disse Vikingene ville det annerledes:

Ulf Hansen, Ole Jørgen Haven, Rune Mørch, Rune Myrmell, Sverre Grandøl, Geir Myhra, Arvid Vea, Svein Olsen, Birger Røksund, Sigmund Aarrestad, Odd Ivar Hjemlestad og Jan Helge Reckmann.

 

Det ble rullekjøring tur/retur Lindesnes Fyr. 

 

- Mars, våt asfalt og uten skoovertrekk Geir. DET så kaldt ut!

 

25.02.2009

Asfalten begynner å tørke opp, og våren nærmer seg.....

 

Jeg har laget en ny kategori i diskusjonsforumet som er ment å være et bidrag til at flere kan få trent sammen.

 

Enkelte treningsturer skjer på sparket, mens andre turer er mer planlagte. De planlagte turene, kanskje èn dag eller èi uke før økta skal gjennomføres, så går det an å legge ut info om den turen du tenker deg.

 

Da går det an for de andre, som har satt av den tiden å hive seg med, samt de som på kort varsel ser at det ordner seg med en tur denne dagen kan da ta en titt på diskusjonsforumet for å seg om det er mulighet til å hive seg med noen andre.

 

Målsetningen med dette er at detmskal virke inkluderende, kan hjelpe noen til å komme seg ut, være et treningselement til å ligge flere i sammen, se eget nivå i forhold til de andre, samt være en sosial arena.

 

http://dssp2009.wachtelhunden.net/#home

 

 

24.02.2009 Team Sydspissen får drakter:

 

Designet på draktene er ferdig! Kanon!

 

 

06.02.2008

 

Johnny i Kvinesdal er ute med noen vintertilbud:

 

- Tacx Speedmatic c1810 rulle : 1250,- (kun 1 stk igjen)

- Piggdekk til offrad, 26" 304pigger!!! før:699,-Nå 450,-

- Piggdekk til Hybrid 28" 240pigger    Før: 599,- Nå 420,-

 

Johnny kan nåes på mob: 41230005.

 

27.01.2009

Atle Kvålsvoll kommer til lyngdal.

 

Alle som vil delta på dette foredraget kan få plass. Start Mailen til Sørlandsbadet med å oppgi følgende info:

 

"DELTAKER STYRKEPRØVEN"

 

For å kunne delta på treningstime MÅ man være medlemm eller via Partner til Sørlandsbadet. Følgende info er gitt fra Sørlandsbadet:

 

Kjære medlemmer og Partnere til Sørlandsbadet !

 

Vedlagt er en invitasjon til foredrag og treningstime med en av Norges mest kunnskapsrike innenfor trening av utholdenhet og teamarbeid.  

Atle Kvålsvoll har ansvaret for utholdenhet i Olympiatoppen, personlig trener for Thor Hushovd og har selv syklet Tour de France flere ganger.

 

Atle Kvålsvoll jobber også med trening koplet opp mot teamutvikling og ledelse gjennom bedriften Totalconsult.

 

Sett av en time og kom å bli inspirert på:

 

Rosfjord Stranhotel fredag den. 30 januar kl. 17.45

 

Påmelding send til post@sorlandsbadet.no

Med vennlig hilsen

Alle oss på Sørlandsbadet!

 

 

 

 

 

 

 

 

20.01.2009

 

Nå renner det inn med bilder av ulik format, men endel har ikke sendt inn enda.... så hiv dere over et kamera og send inn.

 

 

 

Tom Erik har sendt inn info om organisert TUR fra Hovden-Kristiansand de skriver:

"Vårens heeerligste sykkeltur
Lørdag 2. Mai 2009"


Dette er en organisert sykkeltur, ikke et ritt.  Ingen er derfor forsikret gjennom startkontingent/lisens, og det betyr at du selv må sørge for å ha reiseforsikring i orden. Det kan være veldig kaldt på denne årstiden, og vi ber alle om å kle seg der etter.   
 
Opplysninger:
www.cksor.no
link Hovden - Kristiansand
jmarken@online.no
eller tlf 91885519
Alternativt: Arne Johan 91520190 eller Arne 99468488
Påmelding :
Påmeldingslink og info på nettsiden til CK Sør: www.cksor.no  innen 1. April 2009.  Max antall er i år satt til 300 syklister.

 

15.01.2009

 

30 stk på spinningtreningen er morro. En tur ned sirdal og gjennom hunnedalen før en hinsides "opptur" fra Lysebotn. Kjempe bra trening.

 

- Alle sender digitalt bilde til Jan-Einar innen 21 Januar, som skal legges ut sammen med navn og mailadressen.

 

- Sponsorarbeidet begynner bære frukter. De som har mer på vent eller andre å spørre så er Januar måneden.

 

- Draktstørrelser må inn til Jan Helge innen 30 Januar

 

 

 

12.01.2009

 

Rittkontoret i Oslo godtok å utvide gruppa vår med èn plass. Vi er da totalt 34 på laget. Sistemann er Janne Nystøl Spilde fra Lyngdal.

 

11.01.2009

Hei alle sammen

 

    Tom Erik har vært i kontakt avis som kommer på onsdag for å lage     en artikkel om laget vårt.

 

Det er derfor ønskelig at flest mulig kommer på treningen for lagbilde.

 

 

Danmarkstur

 

Rune har fått henvendelse fra 14 stk som blir med til Danmark :-). Kjempebra!

 

 

05.01.2009

Godt nyttår til alle sammen.

Rune Myrmell har et opplegg for ei helg i Danmark. Viktig å vite at påmelding må skje før 10. januar:

 

Hei alle sammen.

Jeg har diskutert muligheten for en treningshelg til Danmark i månedsskiftet mars/april med noen av dere, og jeg har fått gode tilbakemeldinger så langt på en slik tur. I fjor dro en kamerat av meg og jeg til Danmark fredag til søndag en helg i begynnelsen av april. Vi gjorde oss gode erfaringer med en treningshelg så tidlig i sesongen, der målet var å få flest mulig mil. Vi syklet ca 30 mil på 3 dager. Jeg håper at mange av dere er interessert i å være med på en Danmarkstur til våren!?

 

Jeg har undersøkt litt i forhold til overnatting, og tenker at det billigste og gunstigste vil være å legge oss inn på et feriesenter med badeland, og ha det som vår base. Da kan vi sykle ut derfra. Vi drar da nedover med 08.00 fergen på fredag – vi er da i Danmark rett etter 11.00. Det vil si at vi kan være på sykkelen allerede ca klokken 13.00. Jeg mener at vi da bør få til en tur på mellom 10 og 15 mil den dagen. På lørdagen bør vi klare en tur på mellom 15 og 20 mil. Sosialt samvær og et bad etter turene hører med. Vi reiser hjem med fergen som går 12.15 på søndag)

 

Jeg har sett meg ut 2 forskjellig pakketilbud med Color line:

Det første er Danland Fyrklit i Hirtshals m/badeland: Her kan vi leie 4 personers leiligheter i 2 netter. Det koster oss 1350,- pr leilighet -  dvs. 337,50 pr. person (dersom leiligheten er full) Prisen inkluderer også båttur tur/retur med bil. (Tilbudet gjelder kun siste helg i mars - 27-29 mars)

Det andre er Grønhøj Strand m/badeland (39 km syd for Hirtshals): Her kan vi leie 8 personers leiligheter i 2 netter. Det koster oss 2740,- pr leilighet -  dvs. 342,50 pr. person (dersom leiligheten er full) Prisen inkluderer også båttur tur/retur med 2 biler. (Tilbudet gjelder siste helg i mars 27-29 mars og første i april - 3-5 april)

Dersom dere er interessert i å være med, må jeg ha tilbakemelding innen 10. januar. Bakgrunnen for den korte fristen er få plasser. Dere kan sende meg en mail – rune.myrmell@powermail.no - eller en sms på tlf: 48 89 18 54 med påmelding. Dere må da gi nærmere beskjed hvilken helg som passer, evt. om begge helger passer. Jeg tenker da at vi må velge den helgen med flest interesserte, alternativt velge den helgen vi får plass. Det er også viktig å informere om at prisen som er oppgitt pr. person er veiledende. Vi bør ha med en skaphenger til syklene, og det vil koste oss litt ekstra å få den med på båten. Det er heller ikke sikkert at vi klarer å få fylt opp hyttene – jeg mener da ta det mest rettferdige er å dele totalprisen på alle som er med. Uansett så blir det en billig og sosial treningsleir til Danmark. 

Vennlig hilsen

Rune Myrmell

 

 

 

 

 

 

27.12.2008

Da var spinningen på Vigeland unnagjort. Bra oppslutning, bare 2 ledige sykler. Det bekreftes fra sikre kilder at tempoet var høyt, det er BRA!

 

Arrangøren for rittet Color Line Setesdal Tour har lagt ut informasjon om gruppen vår og kan finnes ved å trykke      - HER - 

 

 

 

20.12.2008

"Det er tøft men du klarer det" er overskriften til nettsiden for Color Line Setesdal Tour.

 

 

Ja vi få friste :-)

 

Ulf er på hugget og vil at alle betaler inn 600kr ( 400kr for de som har lisens)til konto : 3126 20 38273.

 

Alle var kjappe sist, så hiv dere rundt, gjør det helst i helga, slik at Ulf får alle med før Jul.

 

Dersom det er noen spørsmål til Ulf bruk mail eller sms mobilnummeret er : 95077920

 

Takker for NOK et initativ fra Ulf (funky.....)

 

Trykk på bildet(over) så kommer du direkte til arrangørens nettside.

 

- Vi må også gå en runde for å ordne og organisere følgebil på dette rittet.

 

 

11.12.2008

Kjempe oppmøte på treningssenteret i mandal! Kun to sykler ledig. God økt med tunge tråkk, vi trenger å kjøre litt styrke og det ble, som bestillt, ei hard økt.

 

10.12.2008

Trening i Mandal i kveld kl 19.30

Vi skal kjøre "styrketrening". Tunge tråkkfrekvens ned mot 50/60. Men også ligge på ideell tråkkfrekvens 90/100.

 

04.12.2008

- 33 er tallet ! nå er pulja som starter 08:38 full.

 

- Ser at flere har tatt initativ ovenfor sponsorer, dette er positivt, stå på. 

 

01.12.2008

- Jan Helge har justert prisene på draktene opp i forhold til bestilling etter 15 des. Riktige priser ligger i vedlegget som heter bestilling, se under drakt.

 

 

 

Prøver å legge ut en liten videosnutt fra treningen på vigeland:

 

29.11.2008

 

 

- TAKK FOR NOK EI SPINNINGØKT. Spinning på Vigeland Treningssenter er gjennomført med fullsatt sal. Litt forkortet treningstid, men tiden før var vel anvendt.

 

 

- Johnny Johnsen, Øye sport og fritid, var innom for å presentere utstyr.

Han gir medlemmene i gruppen bortimot nettopriser!! 

Eks:

Fullcarbon racer med ultegra fra 12000,-

Fullcarbon Mountain bike fra 10000,-

Laktatmåling for å finne terskelverdien 250,-

+++

Johnny er lettest å treffes på mobilen : 41230005.

Som han selv sier: "Jeg driver service nesten 24/7" og er dere i knipe åpner han butikken både kveld og helligdag.

 

 

-Ole er, midlertidig, sponsorkoordinator.

 

 

- Informasjonsmøte ble gjennomført, målet og veien til målet ble gjennomgått. Litt taktisk og teknisk informasjon ble også gitt.

PowerPoint presentasjonen som var grunnlaget for den informasjonen som ble gitt, kommer du frem til ved å trykke på linken under:

Presentasjonen fra informasjonsmøte

 

 

 

28.11.2008

 

- Info om Sponsorarbeidet er lagt ut

 

- Husk infomøte på Vigeland i morgen kl 13.00

 

- Informasjon om Draktene er lagt ut på egen link, se på toppen

 

26.11.2008

 

- Sjekk mail fra Ole.

 

- Oppmøte på Lørdag kl:13.00. Dette er så nærme obligatorisk oppmøte som det er mulig å gi. Det er viktig for oss at alle kjenner hele opplegget mtp forutsetninger, målsetninger og organisering

 

-Ulf melder at det pr idag er 30 betalende påmeldte :-)

 

21.11.2008

 

Fellestrening på rulle:

Spangereid guttene har ordnet seg med et lokal til å sitte på rulle og spinne i sammen. Dette skjer på fredags ettermiddag'er. Kontaktpersoner er Ole og John Ingvar.

 

 

Flybilletter:

Tom Erik sier at det begynner å minke på billige billetter til Trondheim med sykkel. Noen billetter er igjen til 1200 + 300 for sykkel. Dette er på fly tidlig på fredag fra Kjevik.

 

20.11.2008

- Trening i Maldal er unnagjort under ledelse av Tom Erik og økta ble, som planlagt, hard. Kjempe bra.

 

- Rune Myrmell har sagt ja til vervet som økonomiansvarlig.

 

- Det kommer stadig nye personer som ønsker å være med og det er veldig positivt !!

 

- Har lagt ut Løypebeskrivelse, dersom noen av dere er kjent med et program som man kan plotte ruten digitalt på et kart og vil gjøre denne jobben, så ønsker eg å legge ut det bildet, samt høydekurvene for turen.

 

- Nå begynner det å danne seg en fast stamme til laget, det er derfor viktig at alle har samme forståelse av hele opplegget. Neste trening er 29.nov. Jeg har et ønske om å bruke 2 timer før denne treningsøkta der vi kan gå igjennom informasjon, visjon, oppgaver og praktisk gjennomføring. Ønsker tilbakemelding på dette !

 

17.11.2008

 

- Plutselig er 26 stk påmeldt til Styrkeprøven:-)

4 stk tenker litt til. og vi kan fylle på med noen flere etterhvert. 

 

- Takker Ulf for innsatsen!!

 

- Det blir da start fra Trondheim KL: 08:38.

 

- Vi har fått tilbud om Buss sammen med KCK. 16500,- for bussen fra Målområdet til Lyngdal, med noen dropp underveis. Fyller vi den så blir det ca 350 pr person. Diskuter dette på neste trening, eller kom med innspill på diskusjonsforumet.

 

- JEG kunne ønsket meg en "Tema" kveld med deltakerne slik at vi møtes, får gitt mye og presis informasjon om hele opplegget. Ønsker også tilbakemelding på dette fra treningen på onsdag.

 

 

 

 

09.11.2008

Spinningen på Vigeland er unnagjort og 22 stk møtte og fikk svettet sammen. Det er bra!

 

Det var en liten diskusjonsrunde under oppvarmingen. Ikke så mange som tok ordet, men vi fikk avklart endel:

1. Ingen innvendinger mot at hele gruppen melder seg inn i Mandal CK. Dette tar vi opp til endelig avgjørelse ved neste trening i Mandal.

 

2. Ulf tar oppgaven med kontakt og påmelding til DSS.

3. Ole og Jan Helge (dvs. meg) lager et infobrev som kan benyttes ved forespørsler til evt. sponsorer.

Det hadde vært fint å få avklart alt vedr. sponsorer etc litt hurtig, slik at tøy kan bestilles før Jul. Bedre priser da + at vi har alt på plass når utetreningene begynner.

Når det gjelder å komme med inspill, lete etter sponsor eller annet så har alle sine ting de sitter inne med. Få det ut så kan vi prøv så langt det er mulig å dekke opp/svare på det som skulle være aktuelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 på vei mot mål med 3 ulike "tilstander"

 

 

 

 

 

Diskusjonsforumet kommer du til ved å trykke på teksten her.

 

 

 

 

 

Matstasjon på Hjerkinn.